Priče iz života

Kako potpisati poruku za cveće?

Prošlo je vreme kada se cveće moglo pokloniti isključivo lično. Uz pomoć službe za dostavu buketa voljenoj osobi možete joj prirediti neočekivano iznenađenje kada se najmanje nada: na poslu ili kada je na službenom putu u drugom gradu.

Buket, naravno, možete da ostavite nepotpisan kako bi se pitala ko je odlučio da je obraduje. Ali prema pravilima bontona, ovo je loša forma. Uvek treba staviti belešku ili karticu u buket. Čak i ako lično poklonite buket, karta sa toplim željama nikada neće biti suvišna. Kako pravilno potpisati poruku?

Budite originalni

Uz napomenu ili razglednicu možete zaintrigirati i naterati je da čitav dan razmišljate o vama. Ovo ne zahteva prekomerni talenat pisanja. Na primer, dovoljno je napisati samo „Danas u 18:00 kod nas. Tvoj. „. Ova metoda dogovora nije pogodna samo za mlade parove, već i revitalizuje odnos onih koji su dugo zajedno. Naravno, trebalo bi da se temeljito pripremite za takvo veče i možda pripremite još par iznenađenja. Pored toga, romantični buket sa takvom notom je sjajna šansa da originalno pristupi predlogu za brak.

Stvorite prijatne uspomene

Ponekad će biti dovoljno da u napomenu napišete nekoliko prijatnih reči: poželite dobro jutro ili veče, zahvalite se na divnom sastanku i samo recite „Hvala!“ za sve srećne dane provedene zajedno. Čak i buketi bez razloga sa tako toplim rečima pružiće voljenoj osobi dobro raspoloženje više od jednog dana.

Pokažite da znate

Za zanimljivu napomenu, izmišljeni citati koji se tako često nalaze na društvenim mrežama kao statusi nisu prikladni. Pronađite citat iz filma koji ste nedavno gledali ili iz knjige o kojoj ste nedavno govorili. Dozvolljena je i strofa iz pesme uz koju ste plesali ili je ona zaista voli. Ovo će sadašnjost učiniti vrlo ličnom, jer će značenje biti jasno samo vama dvoma. Takođe pokazuje koliko ste upoznati sa interesovanjima voljene osobe.

Loši primeri

Kupovina gotove čestitke. Bogati asortiman štampanih čestitki pronaći ćete u skoro svakoj prodavnici. Ali, nažalost, sa tiražom od nekoliko hiljada primeraka, takva razglednica verovatno neće postati originalni dodatak buketu. Po pravilu se takve čestitke retko uopšte čitaju, jer u njima nema individualnosti.

Kopiranje stihova i fraza sa interneta. Na mreži možete pronaći mnogo pesama za razne prilike, bilo rođendan ili 8.mart. Ali pitanje je da li će oni preneti sva vaša osećanja? Pokušajte sami da napišete pesmu. Ako sebe ne smatrate talentom rima, samo napišite svoje najiskrenije želje, misli, recite joj svoje emocije. Ovo će pomoći da se izbegnu nepotrebni pečati.