Buketi

Svi mogući buketi i cvetni aranžmani

Sveže cveće, pažljivo raspoređeno da pokaže svoju lepotu, savršen je način da se doda instant ambijent u zatvorenom ali i otvorenom prostoru.

Pogledajte različite vrste buketa i cvetnih aranžmana koje kreiramo u raznim oblicima i sa širokom paletom najrazličitijeg cveća i zelenila… Možda  vas i dodatno inspirišemo da se oprobate u pravljenju buketa sami!

Buketi cveća

Industrija cveća u Srbiji cveta više nego ikad. S obzirom na to da svakodnevno izlazimo na berze cveća u Holandiji a cveće nabavljamo i na lokalnom tržištu, svaki cvetni aranžman ili buket može biti dostupan u dogovorenom terminu sa našom dostavom na vašoj adresi.

Flower Box

Kako sve više ljudi traži najfinije, najsvežije i najskluzivnije bukete cveća za svoje dnevne i posebne prilike kao i kada je u pitanju pronalaženje savršenog buketa za prijatelja ili člana porodice ili izbor cvetnog aranžmana za bilo koju drugu priliku, postoji toliko oblika i sorti da možete biti razmaženi birajući.

XXL Buketi

Biranje buketa treba da bude zabavno i uzbudljivo.

A ako imate neke cvetne lepotice koje su vam prirasle srcu budite uvereni da skoro svaki od aranžmana na centralnom mestu može da sadrži upravo taj omiljeni cvet.

Korpa sa cvećem

Sveže cveće uvek čini savršen poklon. To je jednostavan način da se govori jezikom ljubavi i svet ga je vekovima priznao. Bilo da je u pitanju venčanje, rođendanska proslava, godišnjica ili čak pogrebna služba, uručivanje buketa cveća voljenoj osobi siguran je način da im ulepšate trenutak.

Cvetni aranžman

Profesionalni dekorateri i planeri događaja od nas poručuju najrazličitije cveće za cvetnu dekoraciju kako bi podigli jednostavan prostor u raskošno okruženje puno mirisa, boja i tekstura koje ulepšavaju specifičan stil sobe.

Bidermajer

Buket Bidermajer dobio je ime po nemačkom stilu dizajniranja enterijera. Sastoji se od različitih vrsta cveća koje su raspoređene tako da formiraju prstenje različitih boja. U zavisnosti od vašeg ukusa i stila, cvećara može prilagoditi Buket Bidermajera bilo kojoj veličini. Možete napraviti jednostavan dvoslojni buket ili otići na bilo koje od 8 ili 10 cvetnih prstenova kako biste formirali zaista zadivljujuće, veliko centralno mesto za ceremoniju venčanja.

Preporučeno cveće za ovu vrstu buketa uključuje orhideje, dalije, ruže i lale okružene živahnim zelenim rastinjem ili lišćem i papratima.