Design trends

Večna ruža- Upoznajte Ružu koja nikada ne uvene!

Dehidrirane ruže

Da li ste u potrazi za ružama koje će dugo trajati? Onda tražite večne ruže, ruže koje su svilenkasto-meke, prelepe, sa trajnom bojom koja će se očuvati više od 3 godine!

Sa svojim šarmom i trajnom lepotom, večne ruže iz našeg asortimana, Brenda RoseAmor, su veoma pogodne za širok spektar aranžmana u kojima će te dugo uživati. Veliki izbor boja i veličina večnih ruža dodaće sofisticiranost raznim cvetnim aranžmanima. Od malog, prefinjenog komada do dekorisanja stola i ogromnih, bombastičnih aranžmana; sa ovim dehidriranim ružama, mogućnosti su zaista beskrajne!

 

Apsolutni hit

Večne ili dehidrirane ruže su prave ruže! 

Ovo je Ruža koja izgleda i miriše kao sveže rezana ruža a opet može da traje mnogo duže. Neverovatnih boja i nijansi uz svoju predivnu prirodnu lepotu ove ruže se ne mogu porediti sa sušenim, smrznutim ili svilenim ružama. U cilju očuvanja ovih ruža, koristi se napredni tehnički proces pri kome se prirodni sok u pravim ružama zamenjuje tečnom mešavinom glicerina, vode i boje. Ovo rezultira vrhunskim proizvodom koji miriše baš kao sveže rezana ruža, izgleda potpuno prirodno ali i traje mnogo duže od godinu dana!

KONTAKTIRAJTE NAS

“Cvećara Ivona” @cvecaraivona
info@cvecaraivona.rs
Telefon: +381 (064) 894 24 44

Popularan proizvod U čemu je tajna? U stvari, stabilizovan je proces rasta. Shodno tome, ruža održava svoju prirodnu lepotu, svilenkasto-mekane latice i prelepu jaku boju. Pored toga, za razliku od pravih ruža, Večne ruže ne zahtevaju nikakvu vodu ili drugu negu. Ove specijalne ruže su veoma popularne među dizajnerima, cvećarima i ljubiteljima luksuza. Osim toga, redovno ih možete videti na venčanjima, za dekoraciju torte ili kao atraktivnu dekoraciju stola.

Lako i brzo naručivanje iz našeg web shopa 

Večne ruže su dostupne u 16 boja i u tri različite veličine velikih, srednjih i malih. Porudžbine se uvek šalju u adekvatnoj ambalaži.

Primeri večnih ruža

Kliknite na slike za više informacija o veličinama i cenama. (na primer: burgundy ruže ili naše divne bledo roze ruže)

Cveće su neke materijalne „vibracije“ koje ljudi mogu međusobno razmenjivati. (O. Šelest)