Dekoracija

Ideja za dekoraciju enterijera: cvetno-zeleni šandelijer

Bez obzira gde ili u kom stilu pravite proslavu, predivan luster od svežeg cveća i sa puno zelenila sasvim će transformisati prostor.

Fantastično ukrašeni prostori uvek nam privuku pažnju, ali po pravilu nas ništa ne obori s nogu kao neočekivani cvetni ukrasi. Trenutna opsesija su nam šandelijeri u cveću i s puno zelenila! Bilo na samoj ceremoniji venčanja, u restoranu gde se održava prijem, nije ni važno – ovako sveži ukrasi ulepšaće svaki prostor.

 

Apsolutni hit

Da bi ovakav šandelijer bio apsolutni hit na vašoj proslavi, morate pronaći načina da se uklopi u ostatak prostora, ali i da na neki način od njega odskače kako bi u dekor uneo nešto novo. Za one koji se drže klasike, preporučujemo da luster ušuškate u roze ruže, božure i bele hortenzije, uz nezaobilazno zelenilo. Ako ste planirali raskošniji stil, luster obmotajte zelenim listovima.

KONTAKTIRAJTE NAS

“Cvećara Ivona” @cvecaraivona
info@cvecaraivona.rs
Telefon: +381 (064) 894 24 44

Ovakav ukras biće formalan, a u isto vreme delikatan. Ako želite da unesete prirodu u zatvoreni prostor, kao što je to učinila Kejt Midlton na svom venčanju, uz ove elemente enterijer će delovati potpuno „organski“, a ipak specifično.

Razmislite i šta je to što želite da postignete svojim raskošnim cvetnim šandelijerom. Na primer, ako želite da romantičnim detaljima izbalansirate izrazito moderan prostor, iskombinujte nežne ruže i zelenilo sa starinskim visećim svećnjacima. Ukoliko želite da vizuelno izdvojite podijum za ples, upadljiviji, krupniji cvetovi daće mu izgled koji se jasno razlikuje od ostatka prostora.

Primeri kako može da izgleda

Nadamo se da ste spremne da kažete da nekoj od naših ideja.

Cveće su neke materijalne “vibracije” koje ljudi mogu međusobno razmenjivati. (O. Šelest)