PORUČIVANJE I PLAĆANJE

U našoj cvećari svakim danom možete poručiti veliki broj cvetnih aranžmana za različite prilike (svadbe, privatne proslave, korporativne proslave, rođendane, krštenja i sl). Takođe, možete poručiti bukete, ruže u kutiji, 101 ružu (u korpi, kutiji, buketu i dr.), kao i saksijsko cveće. Ukoliko želite nešto što se trenutno ne nalazi u našoj ponudi kontaktirajte nas da se dogovorimo.

Poručivanje cveća u našoj cvećari možete izvršiti na više načina:

  • Online putem našeg sajta (dodavanjem proizvoda u korpu, potvrdom porudžbine i popunjavanjem traženih podataka, nakon čega će Vam na e-mail stići potvrda porudžbenice i predračun)
  • Putem naše e-mail adrese (na sve e-mailove odgovaramo u kratkom roku)
  • Telefonskim pozivom na jedan od naših brojeva. Ukoliko zovete iz inostranstva mozete nas kontaktirati i posredstvom aplikacija Viber i Whatsapp na broj +381(064)894-24-82
  • Dolaskom u našu cvećaru

Za koji god način poručivanja cveća da se odlučite, na nama je da Vaše želje ispunimo na najbolji, najkvalitetniji i najbrži način. Pre preuzimanja ili dostave cveća na adresu neko od naših zaposlenih će Vam poslati fotografiju (Viber, MMS, e-mail) gotove porudžbine kako biste bili sigurni da je u skladu sa Vašim željama.

USLOVI SU SLEDEĆI

1. NAČIN PLAĆANJA

1. Plaćanje karticom – možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

CVEĆARA IVONA (pun naziv pravnog lica: Samostalna zanatska cvećarska radnja Ivona Arsenović Ivona preduzetnik Beograd (Zvezdara) nije u sistemu PDV-a.

2. Ostali načini plaćanja – plaćanje možete izvršiti i preko PayPal naloga, pouzećem ili na naš tekući račun prema sledećim instrukcijama: CVEĆARA IVONA, Severni Bulevar bb, Beograd, br. Računa: Banka Intesa 160-347760-31.

Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period.

2. OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Već naručena porudžbina se može otkazati u razumnom roku pre isporuke kontaktom na e-mail adresu shop@cvecaraivona.rs ili pozivom na broj telefona (064)894-24-82. Ukoliko je porudžbina već plaćena pre otkazivanja novčana sredstva će biti vraćena naručiocu u ukupnom iznosu ili u iznosu koji je umanjen za realne troškove koji su postojali do momenta otkazivanja.

3. POVRAĆAJ SREDSTAVA

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja. CVEĆARA IVONA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

4. ZAMENA CVEĆA I DOSTUPNOST

Tim CVEĆARA IVONA uvek nastoji da cvetni aranžman koji je naručen bude što sličniji onome koji je na slici sa sajta. Međutim, u opravdanim razlozima (određene vrste cveća nema u nabavci jer nije u sezoni i sl.) CVEĆARA IVONA zadržava pravo izmene jedne ili više komponenti u aranžmanu, naravno uz prethodni dogovor sa klijentom, ali uz zadržavanje kvaliteta i stila prvobitnog aranžmana koji je naručen.

5. PRIMEDBE I REKLAMACIJE

Žalbe, reklamacije i primedbe se realizuju slanjem na e-mail adresu shop@cvecaraivona.rs ili pozivom na broj telefona +381(064)894-24-82

Prodavac će u roku od jednog radnog dana potvrditi da je reklamacija primljena. U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rešavanju reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cene, zamena ili popravka artikla). Reklamacija će biti rešena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije.

6. OSNOVNI PODACI

Naziv: IVONA

Poslovno ime: Samostalna zanatska cvećarska radnja Ivona Arsenović Ivona preduzetnik Beograd (Zvezdara)

Matični broj: 55993050
PIB: 100132966
Status: Aktivan

Šifra delatnosti: 0113
Datum osnivanja: 1.12.2002

Adresa: Severni Bulevar bb, Beograd, Zvezdara

Email: info@cvecaraivona.rs

7. ZAVRŠNE ODREDBE

Poručivanje cvetnog aranžmana putem online formulara, telefonskog poziva, e-mail-a ili neposredno u radnjama CVEĆARA IVONA automatski podrazumeva da je naručilac upoznat sa gore navedenim Uslovima korišćenja i da je u potpunosti saglasan sa njima.

Za sve ostale informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@cvecaraivona.rs