Pitanja & Odgovori

Napišite nam e-mail putem forme ili nam pošaljite e-poštu direktno na mail.

POŠALJITE PORUKU

  KONTAKT INFORMACIJE

  Bul. Ktalja Aleksandra 263b,
  Beograd, SRBIJA

  Telefon: (064) 894 24 44

  Imate li pitanja o tome kako možemo pomoći vašoj kupovini? Pošaljite nam e-poštu i uskoro ćemo vas kontaktirati.

  INFORMACIJE O KUPOVINI

  Online plaćanje

  Plaćanje karticom – možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

  Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

  Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

  Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

  Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

  Da li može da se plati iz druge države?

  Naravno. Cveće možete poslati preko naše Online prodavnice iz bilo koje tačke sveta, tako što će te napraviti porudžbinu i platiti nekom od navedenih kartica za Online plaćanje.

  Šta se konktetno dešava nakon porudžbine?

  Na ukazanu e-mail adresu će vam stići potvrda o poručivanju, izvršenoj porudžbini i da ja vaš buket spreman za isporuku.

  Da li mogu da otkažem porudžbinu?

  Već naručena porudžbina se može otkazati u razumnom roku pre isporuke kontaktom na e-mail adresu info@cvecaraivona.rs ili pozivom na broj telefona (064)894-24-44. Ukoliko je porudžbina već plaćena pre otkazivanja novčana sredstva će biti vraćena naručiocu u ukupnom iznosu ili u iznosu koji je umanjen za realne troškove koji su postojali do momenta otkazivanja.

  Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja. CVEĆARA IVONA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Da li će buket koji smo poručili da izgleda kao na slici?

  Tim CVEĆARA IVONA uvek nastoji da cvetni aranžman koji je naručen bude što sličniji onome koji je na slici sa sajta. Međutim, u opravdanim razlozima (određene vrste cveća nema u nabavci jer nije u sezoni i sl.) CVEĆARA IVONA zadržava pravo izmene jedne ili više komponenti u aranžmanu, naravno uz prethodni dogovor sa klijentom, ali uz zadržavanje kvaliteta i stila prvobitnog aranžmana koji je naručen.

  Kome da se obratim ako imam neku primedbu?

  Žalbe, reklamacije i primedbe se realizuju slanjem na e-mail adresu info@cvecaraivona.rs ili pozivom na broj telefona +381(064)894-24-44

  Prodavac će u roku od jednog radnog dana potvrditi da je reklamacija primljena. U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rešavanju reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cene, zamena ili popravka artikla). Reklamacija će biti rešena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije.

  INFORMACIJE O DOSTAVI

  Želim da poručim buket za određeni datum i lokaciju, da li je to izvodljivo?

  Dostava se vrši na teritoriji Beograda i potpuno je besplatna. Naši kuriri će bezbedno dostaviti vašu porudžbinu na željenu adresu.

  Da li mogu da poručim buket i pošaljem ga u neki drugi grad?

  Dostava na teritoriji Srbije je moguća samo četvrtkom. Ukliko vam taj dan odgovara, možete poručiti. Dostava je besplatna.