CVEĆARA IVONA ON-LINE PREMIUM STORE

Ne postoji tajna uspeha.

Uspeh je rezultat pripreme, napornog rada i učenja iz neuspeha. - Colin Powell

Priča o nama

Cvećara Ivona je porodična firma koja već 25 godina posluje na čelu industrije cveća i biljaka u Srbiji. Sa radom je počela 1985. godine sa prvom radnjom u ulici Severni bulevar da bi danas poslovala na ukupno četiri lokacije, Bulevar kralja Aleksandra, Delta City, Auto komanda i Galerija Beograd.

Pomoću sofisticiranog transportnog pogona cveće mogu dostaviti bilo gde u svetu. Brzo i efikasno! Strast i inovacije uz ogroman asortiman cveća, biljka, ukrasnih materijala i galanterije kompaniju Ivona čine liderom u regionu. Uz konstantno usavršavanje svih ovih godina uspevaju da zadovolje i zadrže svoje kupce.

Lični kontakt sa kupcem

Cvećara Ivona sa velikim iskustvom i asortimanom svakodnevno u ponudi ima kvalitetne bukete cveća, rezano i saksijsko cveće i dekorativnu galanteriju za različite povode, poslovne i svečane prilike. Na licu mesta aranžiraju cveće po zahtevu klijenta ili po porudžbini.

Strast prema dizajnu i usluzi kupcu je ono što cvećare Ivona izdvaja kao premijum brend na domaćem tržištu cvećarstva. Osoblje u radnjama i online je edukovano kako bi posetiocima pružilo jedinstveni doživljaj pružajući, kroz lepezu najraznovrsnijih cvetnih aranžmana i galanterije, vrhunsku uslugu i doživljaj kupovine. U svojim cvećarama, garantuju najkvalitetnije cveće i biljke uz galanteriju i dekorativan asortiman proizvoda koji odgovara željama tržišta.

Svetski trendovi

Prisutni su na domaćim i svetskim sajmovima cveća, a svakog novembra u Amsterdamu.

Podelite našu  priču kako bi i vaši prijatelji znali

Naši floristi stvaraju magiju

  • Cvećara Ivona pruža najlepše cvetove koji potiču od domaćih i međunarodnih uzgajivača. Velika cvetna ponuda pruža sezonsku, mesečnu i dnevnu dostupnost cveća, što planerimavenčanja, organizatorima posebnih događaja i evenata olakšava posao.
  • Dok ulazite u Ivona cvećare, vaša čula su ispunjena mirisom i lepotom bujnog cveća koje je u svakom trenutku izloženo.

Budimo kreativni!

Zainteresovane klijente upoznaju, edukuju i savetuju u oblastima održavanja, dekoracije i aranžiranja cveća u prostorima za specijalne prilike i događaje. Pružaju i uslugu kompletne dekoracije i organizacije evenata.

CORPORATIV

Cvetni aranžmani, ukrašavanje bine, ukrašavanje stolova…

ROĐENDANI

Kompletno ukrašavanje prostora za proslavu

VENČANJE

Cvetni aranžmani, bidermajer, ukrašavanje stolova…

DOGAĐAJI

Cvetni aranžmani, ukrašavanje bine, ukrašavanje stolova…

CVEĆARA IVONA PREMIUM STORE 2020

Naša prezentacija

Srećni smo, dragi naši prijatelji, toliko zaokupljeni izuzetnim osećajem i s ponosom vam predstavljamo naše cvećare.

Priča naše kompanije

Demonstracija procesa dizajna i stvaranja magije

“Nije dovoljno samo živeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća!”
-Hans Christian Andersen

Cveće nas inspiriše, opušta, pokreće lepe uspomene i nepogrešivo nam poboljšava raspoloženje. Njime izražavamo ljubav, dajemo izvinjenje ili želimo sreću. Simbol je nežnosti, kroz ideologiju nenasilja ponosno su ga veličali hipici, cveće nosi energiju lepote i neskromno nam je daje.

BUDIMO U KONTAKTU

Naše cvećare

Dobro došli u Cvećare Ivona. Pored On-line prodavnice, Cvećara Ivona nalazi se na četiri atraktivne lokacije u Beogradu.

BULEVAR

Bul. Kralja Aleksandra 263b,
Beograd, Srbija

Radno vreme:
Od Pon do Čet i Ned: 8-22h
Petak i subota: 8-23h

AUTOKOMANDA

Dr Milutina Ivkovića 2a,
Beograd, Srbija

Radno vreme:
Od Pon do Ned: 8-23h

DELTA CITY

Jurija Gagarina 16, Lokal 102
Beograd, Srbija

Radno vreme:
Od Pon do Ned: 8-22h

BELGRADE WATERFRONT

Bulevar Vudro Vilsona 12
Beograd, Srbija

Radno vreme:
Od Pon do Ned: 8-22h